CS:GO Geliştiricileri onayladı, oyuna BattleRoyale modu geliyor!

Tüm CSGO oyuncularının merakla beklediği ve “acaba bir gün gerçek olacak mı?” sorusunu sorduğu Battle Royale modu, yakın bir zamanda CSGO’ya büyük bir güncelleme ile gelebilir.

Yayının başlarında, bir anda konuyu değiştiren Tyler, bizlere müjdeli haberi verdi:

Oh, az daha sizlere söylemeyi unutuyordum. Bugün bir söylentiyi, Valve çalışanına doğrulattım. Sizlere onun kim olduğunu söylemeyeceğim. Biliyorsunuz, bir zamandır ortalıkta dolaşan bir fotoğraf vardı. CSGO geliştiricileri daha yayınlanmamış bir haritada oynuyorlardı. Bu haritanın oyuna yeni gelecek Battle Royale modunun haritası olabileceği hakkında söylentiler vardı. Ben de bulduğum bir Valve çalışanına konu hakkında eposta gönderdim. Bildiğiniz adamın eposta adresini buldum ve ona eposta attım. ‘Bu fotoğraf gerçek mi?’. Daha sonra hiç beklemiyordum ama, geri döndü. ‘Evet, fotoğraf gerçek.’ Daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım.

2016 yılından beri gelen güncellemelerin bazılarında, Survival moduna ait dosyalar bulunsa da, hiçbirşey kesin değildi. Artık bu haber ile CSGO’ya Battle Royale modunun geleceği kesinleşmiş olmakla beraber, güncellemenin ne zaman geleceği bilinmiyor.

Sizce gelecek olan yeni mod, Source 2’nin habercisi olabilir mi? CS:GO FPS ayarları adlı yazımıza giderek, gerekli optimizasyonu yaptığınızdan emin olun, Battle Royale modunda birinciliği kaçırmayın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir