Fortnite oyuncuları bir hafta boyunca arkadaşlarına hediye gönderebilecekler

Bir hafta boyunca arkadaşlarınıza hediye gönderebilirsiniz.

Dünyanın en popüler Battle Royale oyunu Fortnite, hayranlarına büyük sürpriz yaptı. Oyuncular arkadaşlarına bir hafta boyunca hediye gönderebilecekler.

Oyuncular v6.31 güncellemesinden sonra arkadaşlarına içerik mağazasından hediye gönderebilecekler. Ancak Fortnite’ı iPhone üzerinden oynayan oyuncular maalesef bundan yararlanamayacak. Çünkü Apple’ın gizlilik kuralları nedeniyle buna izin verilmiyor. Onun dışındaki platformlarda oyunu oynayan oyuncular ise sorun yaşamadan hediye satın alabilecekler.

Aslında bu yeni süreç tamamen bir deneme ve sadece bir hafta sürecek. Bu süre içerisinde oyunun içerik mağazasına giden oyuncular, önce almak istedikleri ürünü seçecekler. Ardından karşılarına iki seçenek çıkacak.”İçerikleri Satın al” veya “Hediye Olarak Satın Al“. Arkadaşları için satın almak isteyen oyuncular ise hediye seçeneğini tıklayacaklar. Ardından özel bir mesaj kutusuyla beraber, hediyeyi göndermek istedikleri arkadaşlarını seçecekler. Mesaj kutusuna da hediyeyi göndermek istedikleri kişinin görmesini isteyecekleri mesajı yazacaklar. Aslında süreç bu kadar kolay olacak.

Ancak hediye gönderimi için dikkat edilmesi gereken bir konu mevcut. Hediye gönderimi sadece çok faktörlü kimlik doğrulaması aktif olan oyunculara açık olacak. Diğer oyuncular maalesef hediye gönderemeyecek. Ayrıca hediyeleri en az 48 saat boyunca arkadaşınız olan kişilere gönderebileceksiniz. Hediyeler ise 24 saat içerisinde 3 defa gönderilebilecek. Hediye gönderme seçeneğini kullanmak istemeyen oyuncular ise hesap ayarlarından bu seçeneği iptal edebilirler.

Önemli bilgiler

  • Hesabınızda Çok Aşamalı Kimlik Doğrulaması’nın etkin olduğundan emin olun. Nasıl etkinleştireceğinizi bilmiyorsanız buradaki talimatlardan faydalanabilirsiniz.
  • Birine hediye yollayabilmek için o kişiyle en az 48 saattir arkadaş olmanız gerekecek.
  • 24 saatlik süre zarfında toplamda en fazla 3 kere hediye verebileceksiniz.
  • Satın alınmış olan hediyeler iade EDİLEMEZ.
  • Yalnızca içerik mağazasında o anda bulunan içerikleri hediye edebileceksiniz.

Hediye gönderimi nasıl olacak?

Öncelikle içerik mağazasına giderek arkadaşınıza göndermek istediğiniz ürünü seçmelisiniz. Ardından karşınıza gelecek olan seçenekler arasından “Hediye Olarak Satın Al” seçeneğini seçmelisiniz. Ardından karşınıza bu pencere gelecek.

Karşınıza bu ekran geldikten sonra tek yapmanız gereken hediye göndermek istediğiniz arkadaşınızı seçmek. Üstelik seçimi yaptıktan sonra arkadaşınızın görmesini isteyeceği bir mesajınız varsa, onu da ekleyebiliyorsunuz.

Son olarak arkadaşınız hediyeyi alırken bu ekranı görecek. Hediye kutusunun yanında da sizin yazmış olduğunuz mesaj yer alacak.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir