Yılların eskitemediği ormancı Meteos’un yeni adresi OpTic Gaming oldu

Bir dönemin en iyi ormancılarından olan Meteos’un yeni takımı OpTic Gaming.

 

 

Bir dönemin en iyi ormancıları arasında yer alan Meteos, espor kariyerine artık OpTic Gaming ile devam edecek. Ekip sosyal medya hesaplarından açıkladı.

Bugün gün içerisinde açıklanan transfere göre OpTic Gaming aradığı ormancıyı sonunda buldu. William “Meteos” Hartman ile sözleşme imzalayan ekip, transferi sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Açıklama yapan deneyimli oyuncu, “Hayranlarıma her zaman beni destekledikleri için teşekkürler. Çok sık takım değiştirdiğimi biliyorum. Buna rağmen hayranlarımın beni takip ettiğini biliyorum. Umarım bu sene de beni takip etmeye devam edersiniz.” dedi. OpTic Gaming taraftarlarına ise şu sözlerle seslendi; “Burada olmak harika, ve umarım sizi gururlandırabilirim.

OpTic Gaming’in bir önceki ormancısı Matthew “Akaadian” Higginbotham’ın yerine takıma dahil olan oyuncu, takımı ve taraftarları için sıkı çalışacağını söyledi. Ayrıca ekibin eski ormancısı Akaadian, sosyal medya hesaplarından yeni takım aradığını açıkladı.

Daha önce NA LCS takımlarından 100 Thieves’in ormancı rolünü üstelenen deneyimli oyuncu Meteos, takımın ilk NA LCS Finali macerasında da önemli bir rol oynadı. Ancak daha sonra eski takımı 100T, oyuncuyu FlyQuest’e satmıştı. Beklenilenin aksine yeni takımında 1. ormancı olamayan oyuncu, sezonu takımın akademi kadrosunda geçirmişti. Ancak şimdi tekrardan NA LCS sahnesine geri döndü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir