Splyce eski Schalke 04 oyuncusu Vizicsacsi’nin transferini resmen açıkladı

Splyce Humanoid’den sonra bir yeni transferini daha açıkladı.

 

Geçtiğimiz Kasım ayında Schalke 04 ile yollarını ayıran Macar oyuncu Vizicsacsi, LEC 2019 ekiplerinden Splyce‘a transfer oldu.

Elinde 3 oyuncu bulunduran Splyce, geçtiğimiz günlerde daha önce Dark Passage forması da giyen orta koridor oyuncusu Humanoid‘i kadrosuna katarak oyuncu sayısını 4’e çıkarmıştı. Daha sonrasında ise üst koridor oyuncusu Odoamne‘nin gelen teklifleri değerlendirmek üzere izin alması sonucunda bir üst koridor daha transfer etmek isteyen Splyce, aradığı oyuncuyu sonunda buldu. Kasım ayı içerisinde Schalke 04’ten ayrılan Macar üst koridor Vizicsacsi, Splyce kadrosuna katıldı. Bu transferle birlikte kadrodaki oyuncu sayısı şimdilik 5’e çıktı. ESPN ise Odoamne’nin Schalke 04’e transfer olacağını iddia etti. Splyce’ın destek oyuncusu transferini de yakın zamanda yapması bekleniyor.

 

Profesyonel League of Legends kariyerine 2013 yılında Animate eSports’ta başlayan oyuncu, daha sonrasında çok kısa bir süre Eternity Gaming ve sonrasında ise Unicorns Of Love forması giydi. Tam 3 seneden fazla bur formayı terleten oyuncu, Kasım 2017’de Schalke 04’e transfer oldu. Oyuncunun Schalke 04 macerası da 1 yıl sürdü. Splyce, Vizicsacsi’nin kariyerindeki beşinci takımı oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir