Avustralya Açık’ta 500 bin dolar ödüllü Fortnite turnuvası düzenlenecek

En popüler tenis turnuvalarından Avustralya Açık’ta 400 bin dolar ödül havuzlu Fortnite turnuvası düzenlenecek. Etkinlik birçok ünlüye de ev sahipliği yapacak.

Dünya’nın bir numaralı tenis turnuvalarından Avustralya Açık’ta, 26 Ocak tarihinde 500 bin dolar ödül havuzlu Fortnite turnuvası düzenlenecek.

26 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan turnuva offline olarak Avustralya Açık’ta oynanacak. Profesyonel Fortnite oyuncuları, içerik üreticileri ve ünlülerin yer alacağı turnuva şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. 100 Fortnite oyuncusunun katılacağı etkinlikte tekli oyunlarda 400 bin, profesyonel “Pro-Am” oyunlarında ise 100 bin dolar ödül dağıtılacak.

Tekli oyunlar davet usulü olmayacak. Etkinliğe kaydolan ilk 500 kişi elemelerden geçecek ve kazananlar turnuvada yer almaya hak kazanacak. Turnuvanın bir diğer dikkat çeken kuralı ise turnuvanın sadece Avustralya ve Yeni Zelanda vatandaşlarına açık olması. Farklı bir ülkeden gelen oyuncular maalesef bu turnuvada yer alamayacaklar. Ayrıca turnuvada yer almak için 16 yaşından büyük olunması gerekiyor. Turnuva organizatörleri ise oyuncuların tüm ekipman ihtiyaçlarını karşılıyor ve oyuncuların kişisel ekipman kullanmalarına izin vermiyor. Turnuva kayıtları 6 Ocak tarihinde açılacak.

26 Ocak’ta ilk maçlar oynandıktan sonra ertesi gün 27 Ocak tarihinde büyük final maçları oynanmaya başlayacak. Herkesin merakla beklediği “Pro-Am” etkinliği ise bundan kısa bir süre sonra başlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir