HLTV.org 2018 yılının en iyileri sıralamasında birinci sırayı s1mple elde etti

HLTV.org tarafından her sene açıklanan yılın en iyi 20 oyuncusu sıralaması kapsamında 2018 yılının en iyi oyuncusu s1mple oldu.

CS: GO medyasının öncü isimlerinden HLTV.org‘un yayınladığı 2018 yılının en iyileri sıralamasında birinci sırayı s1mple elde etti.

Sıralamada 20 Ocak tarihine kadar toplamda 18 isim açıklandı. 18 Ocak tarihinde yapılan açıklamayla birlikte üçüncü sırayı elde eden oyuncu belli olmuştu. FaZe Clan takımının yıldız oyuncusu Nikola “NiKo” Kovač, üçüncü sırada yer almıştı. Konuyla alakalı daha çok detaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Dün itibarıyla birlikte 2018 yılının en iyisi ve en iyi ikinci oyuncusu da belli oldu. Listenin ikinci sırasını 2018 yılını domine eden Danimarka ekibi Astralis’in yıldızı Nicolai “device” Reedtz elde etti. device, yıl boyunca toplam 7 MVP ödülü kazandı. 2018 yılının en iyi oyuncusu ise Natus Vincere’in yıldızı Aleksandr “s1mple” Kostyliev oldu. Takım olarak bakılırsa Astralis kadar başarılı olamasalar da s1mple, bireysel olarak olağanüstü bir performans sergiledi ve listenin birinci sırasına yerleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir