LoL Şifre Değiştirme: Hesabınızın Şifresini Değiştirme Rehberi

League of Legends hesabınızın şifresini nasıl değiştirirsiniz? Yeni oyuncular için bir rehber hazırladık.

League of Legends hesabınızın şifresini nasıl değiştireceğinizi öğrenmek için bu rehber tam size göre. LoL şifre değiştirme rehberiyle şifrenizi değiştirin.

League of Legends oyuncularının en çok merak ettiği konulardan biri de hesap şifrelerini nasıl değiştirecekleri. Özellikle uzun bir süre hesaba giriş yapmadıktan sonra şifrelerini unutan oyuncular, tekrar yeni şifre alma konusunda sorun yaşayabiliyorlar. Bu rehberimiz ile sizlere hem şifrenizi nasıl değiştirebileceğinizi hem de yeni bir şifre nasıl alabileceğinizi anlatacağız.

Yeni bir şifre alma

Rehberimize “yeni bir şifre alma” konusuyla başlıyoruz. Eğer hesabınızın mevcut şifresini hatırlamıyorsanız bu konu sizi ilgilendiriyor. Yeni şifre almayı oyunun sitesi üzerinden anlatacağız. Öncelikle buradan oyunun sitesine giriyoruz. Bu linke tıkladığınız zaman direkt giriş sayfasına yönlendirileceksiniz. Ardından alt kısımda yer alan “Şifremi Unuttum” seçeneğine tıklıyoruz.

Şifremi unuttum seçeneğine tıkladıktan sonra açılan yeni ekranda önce kullanıcı adımızı yazıyoruz ve ardından “Gönder” butonuna tıklıyoruz. Bu işlemi gerçekleştirdiğinizde şifreniz hesabınızın mail adresine gönderilmiş olacak.

LoL şifre değiştirme: Şifre nasıl değiştirilir?

Hesabınızın şifresini değiştirmek için öncelikle buradan oyunun hesap giriş sayfasına gidiyoruz. Ardından mevcut kullanıcı adı ve şifremiz ile giriş yapıyoruz. Eğer kullanıcı adı ve şifreniz doğru ise sizlerden ek olarak e-posta onayı isteyecek. Giriş yapabilmek için hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresine gelen doğrulama kodunu bu alana girmelisiniz. Doğrula dedikten sonra direkt olarak sizi e-posta ve şifrenizi değiştirebileceğiniz sayfaya yönlendirecek. Aksi durumlarda ise sağ üst kısımda yer alan hesap isminizin üstüne gelip “Ayarlar: Hesabını yönet” diyerek de bu sayfaya ulaşabilirsiniz.

Şifrenizi değiştirmek için kırmızı alandaki düzenleme işaretine tıklıyoruz. Ardından açılan pencerede mevcut şifrenizi ve yeni şifrenizi iki kere girdikten sonra “Gönder” butonuna tıklıyoruz. Eğer şifrenizde herhangi bir sorun olmazsa ve istenilen özelliklere sahipse şifre değiştirme işleminiz başarılı olacaktır.

Şifrenizin sahip olması gerekenler

  • Eski şifreni tekrar kullanamazsın.
  • Şifreler eşleşmeli.
  • Şifreler en az 8, en çok 128 karakter uzunluğunda olmalı.
  • Güvenlik düzeyi iyi veya daha yüksek olmalı.
  • En az bir harf ve bir harf olmayan karakter içermelidir

LoL şifre değiştirme rehberimizde sizlere League of Legends hesabınızın şifresini nasıl değiştirebileceğinizi ve yeni bir şifre nasıl alabileceğinizi anlattık. LoL ile ilgili daha fazla içerik için Playerbros’u takip etmeyi unutmayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir