Kaan Kural: “Trick çok garip bir oyuncu”

Kaan Kural, Tivibu Spor’da Galakticos’taki Trick ayrılığını değerlendirdi.

Laegue of Legends Türkiye sunuculuğunun yanı sıra yıllardır spor basınında yer alan ve özellikle NBA denince akla gelen ilk isimlerden olan Kaan Kural, Tivibu Spor’da VF Şampiyonluk Ligi’nden bir haberi değerlendirdi. Ali Ece ile yaptığı konuşmada Galakticos’un Trick ile yollarını ayırması üzerine konuşan Kural, “Trick çok garip bir oyuncu” dedi.

“G2’yu Avrupa piyasasında bir numaralı takım yapan oyunculardan biriydi”

“Trick çok özel bir oyuncu. G2’da oynarken inanılmaz performanslar gösterdi. G2’yu Avrupa piyasasında bir numaralı takım yapan oyunculardan biriydi fakat Trick çok ilginç bir oyuncu. Mesela Kore’ye geri döndü, Kore’de hiç iyi gitmedi. Trick vezir de ediyor rezil de ediyor, bir ortası yok.”

“Kore’de başarısız olduktan sonra Avrupa ona iyi geliyor diye buraya gelmişti. Geldiğinden beri felaket gözüktü, uyumsuzlukla alakalı değil, bireysel olarak çok kötü gözüktü. Galakticos bu sezon ilk dörtte olmayı hedeflerken, şu ana kadar 2 galibiyetleri var 10 maçta yani. 10 maçta 2 galibiyet, 8 mağlubiyetteler.”

“10 maç olmuş, adamda en ufak bir kıpırdanma yoksa…”

“Doğal olarak bir şeylerin değişmesi lazım. E Trick isteneni veremediği için onun değişmesi de normal ama Trick ismi de çok büyük olduğu için ve daha önceki başarıları da düşündüğün zaman G2’daki en azından adapte olmak için süre verilebilir miydi diyorsun. Ama diğer taraftan da diyorsun ki 10 maç olmuş, adamda en ufak bir kıpırdanma yoksa olmuyor demek ki bir yerde kesmek lazım bağlantıyı.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir