IEM Katowice 2019 Major Şampiyonu Astralis!

Şampiyon Astralis! #IEMKatowice

IEM Katowice 2019 Major turnuvasının şampiyonu Danimarkalı ekip Astralis oldu. Finalde ENCE ile karşılaşan ekip rakibini 2-0 yenmeyi başardı.

Major finalinde ENCE ekibiyle karşılaşan Danimarka temsilcisi, train’de 16-11, inferno’da 16-4’lük skorlar ile rakibini 2-0 yenerek son major şampiyonu oldu. Bu sonuçla beraber ekip kasasına tam 500 bin dolar koydu. Turnuvayı 2. olarak tamamlayan ENCE 150 bin dolar, 3. olan Natus Vincere ise 70 bin dolarlık ödüllerin sahibi oldu.

CS: GO’da son yıllara damga vuran ekip olan Astralis, adeta yenilmez bir takım olarak biliniyor. Katıldıkları her turnuvaya damga vurmayı başaran ekip, son dönemde şampiyonlukları ile adeta tüm turnuvaları domine etti. Son olarak major turnuvasını da kazanmayı başaran ekip, bir kez daha CS: GO’nun en iyi takımı olduğunu kanıtladı.

MVP Magisk!

Turnuvanın en değerli oyuncusu ise Magisk seçildi. 20 yaşındaki oyuncu final karşılaşmasında 1.28 rating ile takımı sırtlayan isimlerden biri olmayı başardı. Oyuncu seri boyunca 38 skor almayı başardı ve 87.6 ADR ile oynadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir