Ruvelius gerçekten cezalandırıldı mı? Galakticos Menajeri Can Özgür Kara açıkladı

Galakticos Menajeri Can Özgür Kara sosyal medyada dolaşan iddialara cevap verdi.

Galakticos Menajeri Can Özgür Kara, sosyal medyada Naru’nun açıklamalarından sonra dolaşan “Galakticos Ruvelius’u cezalandırdı.” iddialarına cevap verdi.

Galakticos altı haftadır Ruvelius’un cezasının bitmesini bekliyordu. Bu sırada ligde kötü performans çizen ve beklenilen performanstan bir hayli uzak kalan ekip, yasaklı oyuncusunun cezasının bittiği hafta şok bir karar ile takımı dağıttı. Ancak takımdaki deneyimli oyuncuları göndermelerine rağmen Ruvelius’u sahnede oynatmışlardı.

Geçtiğimiz gün Elwind canlı yayın sırasında Naru’yu aradı ve deneyimli nişancının neden sahnede olduğunu sordu. Naru ise Galakticos’un Ruvelius’u bu oyuncularla oynamaya mahkum ettiği yönündeki kendi düşüncelerini aktarmıştı. Naru’nun bu açıklamasından sonra sosyal medyada kısa sürede Galakticos’un deneyimli nişancıyı cezalandırdığını ve lig bitene kadar akademi takımından oyuncularla sahneye çıkartacağı söylemleri dolaşmaya başladı. Bu durum hakkındaki resmi açıklama ise takım menajeri Can Özgür Kara’dan geldi.


Ruvelius yanlışıyla, doğrusuyla bu ailenin bir parçasıdır. Ona ceza vermek gibi bir düşüncede hiçbir zaman olmadık. Ayrıca dört çaylak kardeşimizle birlikte oynatıp ceza verdiğimiz gibi bir düşünceye kapılmak hem bize hem de diğer dört arkadaşımıza haksızlık etmek olur.Can Özgür Kara – Galakticos Menajeri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir