mousesports, woxic ve karrigan ile antrenmanlara başladı

woxic’in mousesports’a transferi kesinleşti mi? Temsilcimiz Alman devi ile antrenmanlara başladı.

woxic ve karrigan’ı transfer edeceği yönündeki haberlerle gündeme gelen mousesports, oyuncularla antrenman maçları oynamaya başladı.

Bu hafta woxic ve karrigan’ın mousesports’a transfer olacağı yönünde haberler yapıldı. Temsilcimiz de bu haberleri doğrular nitelikte paylaşımlar yaptı. “Hazır mısınız, her an her şey olabilir.” diyen Özgür daha sonra sessizliğe büründü. BIG’in menajeri ise temsilcimizin bu paylaşımının altına “Hoş geldiniz.” diye yorum yapmıştı. mousesports da bu transfer haberleriyle ilgili ne yalanlayan ne de doğrulayan nitelikteki paylaşımlarla dikkat çekti.

Herkesin transferlerin açıklanmasını beklediği bu dönemde hem oyunculardan hem de takım yönetiminden herhangi bir açıklama gelmedi ve olay neredeyse unutuluyordu. Ancak dün Twitter’da bir kullanıcı woxic, karrigan ve frozen’ın mousesports kadrosuyla antrenman maçı yaptığını gösteren ekran görüntüleri paylaştı. Sunucu bilgilerinden sunucudaki oyuncu isimlerini görüntüleyen kullanıcı, her ne kadar oyuncular normal nickname’lerini kullanmasa da Steam geçmişine bakarak bu kişilerin woxic, karrigan ve frozen olduğunu belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir