Ruvelius 4 çaylak ile birlikte oynamayı değerlendirdi

Ruvelius: “4 çaylak olunca bazen yetemediğimi hissediyorum”

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin 8. haftası dün oynanan karşılaşmalar ile başladı. Galakticos’un nişancısı Ruvelius, birçok oyuncu ve koç gibi karşılaşma sonrasında Playerbros’a konuştu. Takımın son durumunu değerlendiren Ruvelius, 4 çaylak ile birlikte oynamanın zorluğundan bahsetti.

Royal Youth karşısındaki mağlubiyet sonrasında yaptığı açıklamalar:

“Çok kötü hissetmiyorum aslında. Tabii ki kötü hissediyorum ama diğer oyunculara çok fazla yardım edemediğim için üzülüyorum. 4 tane çaylakla oynamak birazcık zor oluyor. Yani bir tane, iki tane çaylak olsa çok rahat bir şekilde geliştirip onlarla bir şey yapılabilir ama 4 çaylak olunca bazen yetemediğimi hissediyorum. Bu da beni üzüyor ama elimden gelen, yapıyorum.”

“Fenerbahçe modeli gibi birazcık”

“Bir sonraki split’te çok daha farklı oynayacağını düşünüyorum. Üst sıralara oynayacak bir kadro yapmayı planlıyoruz. Azimli ve çalışkan oyunculardan oluşturmak istiyoruz kadromuzu, yani şu anki Fenerbahçe modeli gibi birazcık. Yani genç, hırsı oyuncular ve oyunu bilen oyuncularla kurmamız lazım, kavurmamız lazım oyuncuları. Ben de kendimi geliştirmek istiyorum daha fazla.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir