Fortnite’ta yeniden doğmaya hazır olun!

Bu kamyonet hayata geri döndürecek!

Popüler hayatta kalma oyunu Fortnite, Apex Legends’taki sisteme benzer bir yeniden doğma sistemini önümüzdeki hafta oyuna ekleyecek.

Fortnite kamyoneti hayata döndürecek!

Tıpkı Apex Legends’taki gibi bir sistem olacak ve oyuncular takım arkadaşlarını yeniden doğma noktalarında diriltebilecek. Yeniden doğan oyuncular ise silahları ve eşyaları olmadan yeniden oyuna başlamış gibi olacak. Ancak her zamanki gibi takım arkadaşları oyunculara silahlarını verebilecek. Bu yüzden yanınızda yedek silah taşımayı unutmasanız iyi olur.

Apex Legends ile hayatımıza girdi!

Epic Games bu yeni sistemi şubat ayından bu yana düşündüklerini ve araştırdıklarını açıkladı. Reboot Vans(Yeniden Doğma Kamyoneti) ismi verilen bu sistem, Apex Legends ile hayatımıza girdi ve çok sevilmişti. Normal şartlarda diğer oyunlarda takım arkadaşlarınız oyunda öldükten sonra oyun bitene kadar sizi bekliyordu. Ancak bu sistem sayesinde onlar yeniden oyuna girip heyecana kaldıkları yerden devam edebiliyorlar.

Bu yeni sistemin önümüzdeki hafta oyuna eklenmesi bekleniyor. Fortnite’ın resmi YouTube kanalında önümüzdeki hafta gelmesi planlanan güncellemeler ile ilgili bir video yayımladı. Video içerisinde Yeniden Doğma Kamyoneti de yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir