StarSeries i-League Season 7 CS: GO turnuvasında şampiyon belli oldu

Çin’de düzenlenen StarSeries i-League Season 7 turnuvasının şampiyonu ve MVP’si belli oldu .

Çin’in Şangay kentinde düzenlenen StarSeries i-League Season 7 CS: GO turnuvasının merakla beklenen şampiyonu bugün oynanan final serisinde belli oldu.

Finalde Ukrayna ekibi Natus Vincere, İsveç temsilcisi fnatic ile karşılaştı. bo5 formatında oynanan karşılaşma TSİ 12.00’da başladı. İlk harita fnatic tarafından Mirage olarak seçildi. Bu haritayı 16-13 kazanan Natus Vincere, seride 1-0 öne geçti. İkinci harita ise Natus Vincere tarafından Dust2 olarak belirlendi. Kendi seçimi olan haritayı da 16-11’lik skorla kazanan s1mple ve arkadaşları, seride 2-0 öne geçerek şampiyonluğa çok ama çok yaklaştı. Serinin üçüncü ve şampiyonu belirleyecek olan haritası ise fnatic tarafından Inferno olarak belirlendi. Bu haritayı da 16-10 kazanan Ukrayna ekibi, seriyi 3-0’a getirerek StarSeries i-League Season 7 turnuvasında şampiyonluğunu ilan etti.

Turnuvanın MVP ödülünün sahibi ise 2018 yılının en iyi oyuncusu seçilen s1mple oldu. Turnuvada toplam 19 haritada mücadele eden oyuncu, sergilediği performansla 1.43 rating elde ederek turnuvayı tamamladı. s1mple’ın oynadığı maçlarda elde ettiği en yüksek rating ise tam 2.06. 31 Mart 2019 tarihinde BIG Clan’a karşı oynanan maçın ilk haritasında s1mple, 7 kez ölmesine karşın tam 26 kez öldürerek bu rating’e ulaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir