Riot Games, LoL temalı protez kollar üretiyor

Riot Games, çocuklar için uygun bütçeli protez kollar tasarlıyor.

 

Riot Games, Limbitless adlı kar amacı gütmeyen bir kuruluşla birlikte dünya çapındaki çocuklar için uygun bütçeli protez kollar yaptığı bildirildi. Demir Adam gibi süper kahraman temalı biyonik kollar tasarlayan ekip Riot Games ile işbirliği yapmış ve ortaya harika protez kollar çıkarmış.

Yazıcılarını dinlenmeden iki gün boyunca çalıştıran ekip, Odyssey Jinx temalı protez kol yazdırmak için uğraştığını söylerken; yapım sırasında ortaya çıkan küçük parçaları birleştirip ortaya güzel veya komik bir sonuç çıkıp çıkmadığını gözlemlediklerini, ardından çıkan protez kolu boyutlarına uygun şekilde sergilediklerini söylüyor. Aktarılan görselde ise Jinx kostümünden farklı olarak Maokai temalı bir protez de bulunuyor.

İlginizi çekebilir: Elwind resmen Royal Youth kadrosunda!

Yine aynı şekilde yılda iki kez, iki gün için buluşan Riot Games ve Limbitless ekibinden toplanan bir başka grup ise etkinliklerden kalan giysiler, kumaşlar vb. “yağmalardan” yastık ve yorgan yapıyor. Marka aidiyeti dolayısıyla birçok ürünü bağışlayamadıkları, bu yüzden birçok mükemmel kalitedeki malın çöpe gittiği de ayrıca belirtiliyor.

Kar amacı gütmeyen bu takımın Riot Games desteğiyle şuana kadar 5,330 dolartoplanıldığı ve geri kalan bütün kumaşların Evrnu adlı tekstil geri dönüşüm şirketine bağışlandığı da aktarılan bilgiler arasında.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir