Galatasaray Espor’da Büyük Değişim!

Geçtiğimiz sezon sık sık oyuncuların maaşlarında yaşanan sıkıntılarla gündeme gelen Galatasaray Espor, sezon boyunca taraftarlarının sorularını cevapsız bırakmıştı.

Oyuncularla yaşanan maaş problemlerinin Türkiye Şampiyonluk Ligi’nin itibarını zedelemesi sebebiyle birçok kişi Galatasaray Espor’u sosyal medya üzerinden eleştiri yağmuruna tuttu.

Bu eleştiri yağmurunun ardından gözler Riot Games’e dikilmişti ve Riot Games’ten beklenen karar açıklandı; Galatasaray Espor yeni sezon için ligden saf dışı edildi. Bu kararın ardından bir açıklama da Galatasaray Espor yönetiminden geldi.

Yaşanan problemlerin büyümesiyle Galatasaray, sosyal medya üzerinden Yönetim Kurulu’nun kararıyla Espor şubesinin Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Erol Özmandıracı yerine Muhasip Üyesi Sn. Dorukhan Acar tarafından yönetileceğini açıkladı.

Biz de aynı zamanda birer espor seyircisi olduğumuzdan üç büyükleri her zaman espor sahnesinde görmek isteriz. Galatasaray’ın yeni değişikliğinin kulüp adına hayırlı olması dileklerimizle, başarılar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir