PUBG’ye merakla beklenen kış geliyor, kar haritası Vikendi sızdırıldı

Çok beklenen kar haritası sonunda geliyor mu?

 

 

Şu sıralar Fortnite ile girdiği rekabette geriye düşen PUBG, tekrar yükselmek adına elinden geleni yapıyor. Bunlardan biri de kar haritası Vikendi.

PUBG’ye gelmesi uzun süredir beklenen kar haritasının görüntüleri ve bilgileri sızdırıldı. Oyuncuları heyecanlandıran gelişmeden sonra haritanın çıkışı PUBG PS4 sürümüyle beraber olması bekleniyor.

Yeni harita Vikendi ne zaman gelecek?

Bu aşamada kesinlikle teyit edilmemiş olsa da, PUBG topluluğundaki birçoğu Vikendi’nin PUBG’nin PS4 versiyonunun yanında yayınlayacağına dair spekülasyon yapıyor. PUBG PS4, 7 Aralık 2018’de piyasaya sürülecek.

PUBG haritaları

PUBG ilk yayınlandığında, bir haritayla, ikonik Erangel ile yaptı. Bunu 2017 yılının Aralık ayında piyasaya sürülen çöl haritası Miramar takip etti. İlk iki harita 8×8 iken (Miramar daha fazla kara kütlesine sahip), bugüne kadarki en güncel harita olan Sanhok, 4×4 boyutunda bir kesriydi. Sanhok, Haziran 2018’de piyasaya sürüldü.

Kuşkusuz oyunun bugüne kadarki en çok sevilen haritası Erangel’di. Hatta Miramar haritası çıktıktan sonra bu haritayı kabullenmeyen bir kesim de oldu. Miramar ilk çıktığında oynanması zorunlu olduğundan oyunu bırakacağını söyleyen kişiler sayesinde, PUBG Erangel’i tekrar aktif etmişti ve oyunlarına rastgele %50 şansla iki haritadan biri geliyordu. Ancak Sanhok çıktıktan sonra işler biraz değişti. Çünkü haritanın eski haritalara göre daha küçük olması hem oyuna hız kattı hem de bu haritaya özel eklenen silahlar oyuncuların ilgisini çekti.

Yeni çıkacak kar haritasının da oyuncular tarafından büyük ilgi görmesi de yakın zamanda popüler bir harita olacağı anlamına gelebilir. Ayrıca tekrar hatırlatmakta yarar var, yukarıda verilen bilgi tamamen sızdırılmış olup, doğruluğu %100 değildir.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir