iBUYPOWER Masters IV CS: GO turnuvası duyuruldu

iBUYPOWER yeni CS: GO turnuvasıyla tekrardan karşımızda.

 

Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen oyun bilgisayarı firmalarından iBUYPOWERiBUYPOWER Masters IV CS: GO turnuvasını duyurdu.

Şirketin resmi sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre turnuva 19-20 Ocak tarihlerinde düzenlenecek. Turnuvaya ABD’nin Los Angeles şehrinde yer alan Avalon Theater Hollywood ev sahipliği yapacak. 8 takımın kıyasıya mücadele edeceği turnuvanın toplam ödül havuzu ise $200.000. Daha önce yapılan turnuvalarda maksimum $100.000 ödül havuzuna ulaşan iBUYPOWER, bu turnuvayla birlikte kendi rekorunu kırmış olacak. Turnuvada yer alacak takımlardan herhangi bir tanesi ise henüz belli olmadı.

Mücadele edecek 8 takımın 8 tanesi de davet usulüyle belirlenecek. Turnuva öncesinde herhangi bir eleme yapılmayacak. Takımlar dörderli iki gruba ayrılacak. Gruplarda bo1 formatında çift eleme yapılacak. Her gruptan bir üst tura 2’şer takım yükselecek ve bu takımlar da kendi arasında bo3 formatında karşılaşacak. Final de bo3 formatında oynanacak. Geçtiğimiz sene düzenlenen iBUYPOWER Masters 2017 turnuvasında şampiyon Cloud9 olmuştu. Gururumuz Tarık “tarik” Çelik‘i de o zamanlar kadrosunda bulunduran Cloud9, Renegades’i 2-0 mağlup ederek $50.000 ödülün sahibi olmuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir