Fortnite Fırtına Kralı görevi ile ödül dağıtmaya devam ediyor

#Fortnite, Fırtına Kralı görevi üzerine bir bilgi daha paylaştı.

Fortnite Fırtına Kralı, v7.0 Yaması‘yla oyuncuların karşısına çıktı. Bugünlerde oyunun resmi internet sitesinde Fırtına Kralı hakkında bir bilgi daha paylaşıldı. İşte o yazı:

Bir süredir üzerinde çalıştığımız bir şeyi sizinle paylaşmaya nihayet hazırız. Geçtiğimiz yıl boyunca, hikâyenin ilerleyişi kaçınılmaz ve son derece dramatik bir sona doğru gidiyordu…

 

Bu göreve başladığınızda kendinizi karanlık bir mağarada bulacaksınız. O andan itibaren, Fırtına Kralı’nı en iyi şekilde nasıl yeneceğinizi seçmek tamamen size kalmış.

  • Fırtına Kralı’na karşı kazandığınız ilk zafer size Steel Wool’un son üyesi, Anthony’yi verecek! Ayrıca bir Efsanevi Silah Şeması, DEĞİŞTİRİCİ ve Destansı YÜKSELTİCİ kazanacaksınız.
  • Günde bir kez olmak kaydıyla, Fırtına Kralı’nı yenmek veya arkadaşlarınızın yenmesine yardım etmek, bir Mini-Boss Görev Uyarısı Ödülü verecek!
  • Her tamamlamada Felaketzede, Kahraman veya Şema TP’si kazanacaksınız.
    • Ayrıca içinde Destansı veya Efsanevi Şemaların, Avantaj Malzemelerinin ve Geliştirme Malzemelerinin karışık olarak bulunduğu 4 veya 5 zula da sizin olacak.
  • Bu Fırtına Kralı’nın inine yaptığımız son baskın olmayacak! Fırtına Kralı’nın oyuna gelecekte yapacağı ziyaretler hakkındaki bilgiler için takipte kalın. Bu ziyaretler hem daha önceki hem de ilerleyen bölgeleri kapsayacak!

Ayrıca, Darksiders 3, Overwatch gibi oyunlardan tanıdığımız Besteci Cris Velasco’yla ve canlı bir orkestrayla birlikte, Los Angeles’ta bu destansı savaşa özel 20 dakikalık yeni bir müzik parçası kaydettik. Son Geliştiricilerden Haberler bölümümüzde kamera arkası görüntülerimizi bulabilirsiniz.

ÖZEL DUYURU

Fırtına Kralı’nı 2 Ocak 2019 saat 07.59’a kadar yenmeyi başaran oyuncularımız sınırlı süreli, çok özel bir Fırtına Kralı Rozeti kazanacak. Rozetler adresinize tamamen ücretsiz olarak gönderilecek!

StW07_Social_Storm-King-Pin_1920x1080.jpg

Fırtına Kralı’nı yendikten sonra gelecek özel kod için e-postanızı kontrol etmenizi söyleyen bir oyun içi bildirim alacaksınız. E-postadaki adımları takip ederseniz, rozet sizi bulacak!

ÖNEMLİ BİLGİ. LÜTFEN OKUYUN

  • Rozeti almaya hak kazanmak için, Epic Games hesabınızı geçerli bir e-posta adresiyle ilişkilendirmiş olmanız şarttır. Bunu nasıl yapacağınıza dair talimatları burada bulabilirsiniz.
  • Ayrıca, tüm oyuncuların çok aşamalı doğrulamayı etkinleştirmiş olması zorunludur. Bunu nasıl yapacağınıza dair talimatları ise burada bulabilirsiniz.
  • Tüm oyuncular katılabilmek için “Fırtına Kralı Rozeti” görevini açmalılardır. Bu görev “Savaşa Devam” hikâyesini tamamlamalarının ardından alınabilir.
  • E-postanın size ulaşması birkaç gün sürebilir. Hemen gelmezse, telaş yapmayın. Yoldadır.
  • Fırtına Kralı’nı zaten yendiyseniz, rozeti alma hakkınız hâlâ var. Siz de talimatları içeren bir e-posta alacaksınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir