2018 yılında çekilen en iyi CS: GO fotoğraflarına bakmak ister misiniz?

2018 yılında çekilen en iyi CS: GO fotoğraflarını görmek ister misiniz? HLTV.org en iyi fotoğrafları seçti ve yayımladı.

Yeni yıla çok kısa bir süre kala HLTV.org güzel bir çalışmaya imza attı. Site 2018 yılında çektiği en iyi fotoğrafları seçti ve bunları yayımladı.

2018 CS: GO adına da unutulmaz bir yıl oldu. Harika etkinliklerin yapıldığı bu yılda, Kuzey Amerika’dan ilk kez Major şampiyonu çıkmıştı. Birçok unutulmaz etkinliğin düzenlendiği 2018’e Astralis damgası vururken, unutulmaz maçlar da yaşandı.

HLTV.org kendi sitesi üzerinden 2018’deki etkinliklere ait unutulmaz fotoğrafları paylaştı. Hafızalardan silinmeyen anlara ait olan fotoğraflarda duygu yüklü anlar da var, eğlenceli anlar da var. Gelin bu listeye göz atalım:

1) Stewie2k Tarik’ın omuzlarında!

2018’in en unutulmaz anlarından biri kuşkusuz Cloud9’ın Major şampiyonu olduğu andı. Kimse Kuzey Amerika temsilcisine şans vermezken, onlar dönemin en iyisi FaZe’i yenerek dünya şampiyonu olmayı başardılar.

2) Katowice seyircisi bir başka

Birçok ülkede, şehirde espor etkinlikleri düzenleniyor. Ancak bunların hepsi aynı heyecanı veya seyirciyi paylaşmıyor. Ancak Katowice dünya üzerindeki en iyi seyirci topluluğuna sahip şehirlerden biri.

3) Espor sadece bir oyun değildir

Her spor branşında olduğu gibi esporda da duygu yüklü anlar oluyor. Örneğin kimse onlara şans tanımazken Team One, WESG 2017 Çeyrek Finalleri’nde Cloud9’ı yenerek bir üst tura çıktığında oyuncular sevinç gözyaşları dökmüştü.

4) FaZe ve Astralis beraber yürüyor

Dönemlerinin en iyi takımları FaZe ve Astralis, 2018’de katıldıkları birçok turnuvada finalde birbirleriyle karşılaştılar. İki takım IEM Sidney etkinliğinde sahneye beraber böyle yürüdüler.

5) O duvarların içinden gören adam

flusha’nın WESG 2017 Finali’nden sonra çekilen bu fotoğrafı büyük beğeni toplamıştı. Space Soldiers’ı yenen fnatic, büyük ödülün sahibi olmuştu ve flusha çok iyi bir performans sergilemişti.

6) Bazen hırs da yeterli olmuyor

SK Gaming ayrılığı sonrası şampiyon olmaya ilk kez bu kadar ciddi yaklaşan TACO, Team Liquid ile beraber Astralis’e finalde kaybederek şampiyon olamamıştı.

7) Hep destek tam destek!

FalleN, Space Soldiers karşılaşması öncesi kız arkadaşından böyle destek aldı. Ünlü oyuncunun kız arkadaşı, yıldız ismi hiç yalnız bırakmıyor ve nerede olursa olsun sürekli olarak destek veriyor.

8) Natus Vincere şampiyon!

Katıldığı birçok turnuvada bir türlü istediğini alamayan Natus Vincere, şeytanın bacağını ESL One Cologne 2018 etkinliğinde kırmıştı. Finalde BIG takımını yenen Ukrayna temsilcisi şampiyon olmuştu.

9) GeT_RiGhT yorgun!

Counter-Strike tarihinin en efsane oyuncularından biri olan GeT_RiGhT, takımıyla beraber 2018’de katıldıkları birçok turnuvada başarılı olamadı.  FACEIT Major sırasında çekilen bu fotoğrafta da oyuncunun neden üzgün olduğunu tahmin edebilirsiniz.

10) ISSAA fnatic galibiyetini bir değişik kutladı

FACEIT Major sırasında fnatic ile karşılaşan HellRaisers maçı kazanmıştı. Maçtan sonra en dikkat çeken kare ise ISSAA’nın bu değişik galibiyet kutlaması olmuştu.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir