Prestij kostümleri geliyor, sadece Prestij Puanı ile açılabilecekler

League of Legends’a Prestij Kostümleri gelecek.

League of Legends’a Prestij Kostümleri geliyor. Sadece Prestij Puanı ile açılabilecek bu kostümler, 9.1 Yaması ile birlikte tüm LoL sunucularında oyuncuların karşısına çıkacak.

tr.leaguoflegends.com’dan yapılan açıklama şöyle:

Kostüm Ekibi, kostümler için birçok farklı Prestij Serisi versiyonu tasarladı; bu yüzden bunları yıl boyunca ve etkinliklerle sınırlı olmayacak şekilde çıkarmanın yollarını aramaya başladık. Etkinliklere özel Prestij Serisi kostümler çıkarmayı sürdüreceğiz; fakat ayrıca her biri yıl boyunca 100 Prestij Puanıkarşılığında işlenebilen prestij kostümleri de ekleyeceğiz. 2019’un yıllık Prestij Serisi kostümleri 1 Şubat 2020 saat 10.59’a kadar alınabilecek.

Prestij Serisi kostümlerinin kolayca tanınabilmesi için altın ve beyaz renk paletini kullanmaya devam edeceğiz. Tabii gerektiğinde diğer renkleri kullanarak onları daha da ilgi çekici hale getirmeye çalışacağız.

Prestij Puanları, Usta İşi Sandık paketlerinden çıkacak (çıkış döneminde bu paketlerden üç tane olacak) ve gelecekte farklı yollardan da Prestij Puanı kazanabileceksiniz. Cevherlerden farklı olarak Prestij Puanları için herhangi bir şans faktörü bulunmuyor. Dolayısıyla istediğiniz Prestij Serisi kostümü almaya ne kadar yakın olduğunuzu takip etmeniz her zaman mümkün olacak. 2019 Prestij Puanları, 1 Ocak 2020 saat 10.59’da Usta İşi Sandık paketlerinden kalkacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir