Atahan Dikmen: “Yeni bir yapılandırma sürecine giriyoruz”

Atahan Dikmen, Galatasaray Espor takipçileri için PUBG takımı hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Espor PUBG takımının idari yöneticisi Atahan Dikmen, kısa süre önce sosyal medya üzerinden bazı açıklamalarda bulundu. Taraftarları bilgilendirmek için son yaşanan gelişmeleri kısaca anlatan Atahan Dikmen, takım için önemli noktalara değindi. Atahan Dikmen’in açıklaması şöyle:

Armaya verdikleri emekler için teşekkür ederim

“Merhaba. PCL elemelerinde finalde elendikten sonraki süreçte biraz sessiz kaldım. Açıkçası üzüntümü üstümden tam olarak atamasam da hayat devam ediyor ve görev beklemez. Bu süreçte final grubundaki kadromuz ile yollarımız ayrıldı. Rip9, mevcut PCL takımlarından NotFair ekibi ile anlaştı. Ball1n, EU bölgesinden mix bir takıma girdi. NotteFuria, MEA bölgesinden mix bir takıma girdi. iMCMV, bölgemizin iyi takımlarından Sangal Esports ile anlaştı. Ayrılıklar kötü olsa da bütün oyuncularımızla iyi ayrılabilmek güzel bir şey. Oyuncularıma, transfer süreçlerini haber vererek gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum. Sangal Esports ekibine ayrıca teşekkür ediyorum. PUBG topluluğunda pek gözükmeyen etik olayına dikkat ederek, görüşmek için bizim rızamızı aldıkları için. Oyunculara armaya verdikleri emekler için teşekkür ederim.”

Çakı gibi takım kurduk

“Bundan sonraki süreç için yeni bir yapılanma sürecine giriyoruz. Bu süreç çok kısa olmayacak ama çok uzun da olmayacak. Sadece daha istikrarlı bir sistemle mücadele edebilmemiz için oturtmamız gereken sistemler mevcut. Onları oturtsak bile liglerin ara vermesini beklememiz gerekiyor. Daha istikrarlı ve daha sistemli bir oluşum olması adına taraftarımızdan sabırlı olmalarını temenni ve rica ediyorum. Hepimizin amacı çok daha iyi bir Galatasaray PUBG takımı olduğundan şüpheniz olmasın. Sözlerimden süreci boş geçireceğiz anlamı çıkmış olabilir ama öyle bir şey olmayacak. Open League maçlarımızı ‘Galatasaray Academy‘ ismi ile oynayacağız. Çok genç ve tabiri caizse çakı gibi bir takım kurduk. İzlemesi zevk verecektir. Kulüp olarak, PUBG dünyasında boş bir an geçirmeyi düşünmediğimizin kanıtı olarak görebilirsiniz yeni takımımızı. Bu takım adı altında iyi oyuncular yetiştirmek, oyuncuların profesyonel kariyerlerini ileriye taşıyabilmek istiyoruz. Sürpriz başarılara da herkes açık olmalı çünkü çok güzel bir takım oldu. Hepsine yürekten başarılar diliyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir