Epic Games’in hatası nedeniyle bedava Fortnite skin kazandılar

Epic Games’in bir hatası oyuncuların ücretsiz kostüm almalarına neden oldu.

Epic Games Samsung Galaxy S10, S10+ ve S10e modellerini önceden sipariş eden kullanıcılara The iKONİK kostümünü ücretsiz verecekti ancak tam tersi oldu.

Hesapta bu telefonlara ön sipariş verenlere bu kostümün hediye edilmesi beklenirken işler istenildiği gibi gitmedi ve kostüm beklenilen gibi yürümedi. Ancak aynı kostüm yanlışlıkla oyun içi mağazada sıfır V-Buck’a yer aldı. Kısa süreli bir hata da olsa birçok oyuncu kostümü ücretsiz olarak indirmeyi başardı. Hatanın fark edilmesinden sonra oyuncular kostümün geri alınmasını beklerken, Epic Games kostümlerin oyuncularda kalacağını açıkladı.

Epic Games Topluluk Koordinatörü Thomas Frato şu şekilde bir açıklama yaptı: “Bu sınırlı süre zarfında mağazada ücretsiz görünmesine neden olacak, mobil fırlatıcı içinde Kıyafet Paketini nasıl oluşturduğumuz ile ilgili bir sorun vardı. Eğer aldıysanız saklayın.”

Bu her ne kadar oyun içi mağazadan kostümü ücretsiz indirenler için harika bir haber olsa da ücretli bir şekilde telefonu aldıktan sonra kostüme sahip olanlar için gerçekten büyük bir darbe olabilir. Ancak sonuçta Epic Games’in yapmış olduğu bir hata nedeniyle bu durumun yaşanmasından dolayı, topluluk firmanın doğru bir karar aldığını düşünüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir