VALORANT Gece Pazarı iptal edilebilir! VALORANT Gece Pazarı ne zaman düzelecek?

Oyuncular VALORANT Gece Pazarı sorunu çözümü için bekliyor.

Oyuncuların merakla beklediği oyun içi etkinlik VALORANT Gece Pazarı geçtiğimiz günlerde oyuncular ile buluşmuştu. Oyunculara çeşitli fırsatlar sunan etkinlik 8 Haziran 2023 Perşembe günü başlamış, ve 28 Haziran 2023 Çarşamba günü sona ermesi planlanıyordu. Fakat beklenmeyen oldu ve oyunda yaşanan bir problemden dolayı oyuncuların VALORANT Gece Pazarı ne zaman düzelecek? sorunu sormalarına yol açtı.

VALORANT Gece Pazarı ne zaman düzelecek?

8 Haziran Perşembe günü başlayan etkinlik kısa süre içerisinde Riot Games tarafından oyuncuların kullanımına kapatıldı. Konu ile ilgili 8 Haziran günü yapılan ilk açıklamada “Bazılarınızın Gece Pazarı ve dönüşümlü Mağaza teklifleriyle ilgili sorunlar yaşadığına dair raporlar alıyoruz. Sonuç olarak, Gece Pazarını şimdilik kapatıyoruz. Bir düzeltme üzerinde çalışacağız ve yakında geri getirmeyi umuyoruz.” ifadeleri kullanılmıştı.

10 Haziran Cumartesi gününün ilk saatlerinde yapılan paylaşımda ise durum biraz daha netleşti. Oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada son durum şöyle aktarıldı:

“Gece Pazarı ile ilgili bir hata, onun çökmesine neden oluyor ve şu anda bu turu iptal etmemiz gerekecek gibi görünüyor. 15 Haziran PST’ye kadar bir güncellememiz olacak.”

Yaşanan problemden dolayı bazı oyuncular ellerinden kaçan fırsata üzülürken, bazı oyuncular için eğer VALORANT Gece Pazarı sıfırlanırsa yeni fırsatlarını görmek için heyecanlanmış durumda.

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce VALORANT Gece Pazarı ne zaman düzelecek? Gece Pazarı sıfırlanmalı mı yoksa iptal mi edilmeli? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizler ve diğer okurlarımız ile paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir