kioShiMa ile yollarını ayırması beklenen Cloud9 ile iki oyuncunun adı anılıyor

kioShiMa ile yollarını ayırması gündeme gelen Cloud9, kadrosundaki boşluğu doldurmak için transfer edeceği iki oyuncuyu da buldu.

Geçtiğimiz gün kioShiMa ile yollarını ayırması gündeme gelen ABD ekibi Cloud9‘ın kadrodaki boşluğu iki Danimarkalı isimle dolduracağı iddia edildi.

Bildiğiniz üzere Cloud9, IEM Katowice 2019 turnuvasından başarısızlıkla ayrılmıştı. Bunun sonrasında takım yönetimi, sağlık sorunlarını atlatan Golden‘ı tekrardan kadroya dahil ederken flusha ve Zellsis ile yollarını ayırma kararı almıştı. Son olarak tecrübeli Fransız oyuncu kioShiMa ile de yolların ayrılması gündeme gelmişti. Bu ayrılığın gerçekleşmesi dahilinde kadrodaki oyuncu sayısı üçe düşecek ve yerine iki yeni isim eklenmesi gerekecek. Bu iki isim için de bir iddia ortaya atıldı. İddianın sahibi uluslararası CS: GOmedyalarından Dust2.dk. Danimarkalı sitenin haberine göre OpTic Gaming oyuncusu Kristian “k0nfig” Wienecke ve Jakob “JUGi” Hansen, önümüzdeki günlerde Cloud9’a transfer olacak. Bu iki ismin transferiyle birlikte as kadrodaki oyuncu sayısı tekrardan beşe çıkmış olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir