flusha bir kez daha takımdan gönderildi, Golden Cloud9’a geri döndü

Cloud9 flusha’yı takımdan gönderdi ve Golden’ı tekrar transfer etti.

Son dönemde çok sık takım değiştiren flusha, son olarak geldiği Cloud9’dan da gönderdildi. Ekip eski oyuncusu Golden’ı geri getirdi.

CS: GO’nun efsane isimleri arasında yer alan flusha, performans olarak zirveye yaptığı dönemde herkesin ilgi odağına girmeyi başarmıştı. Maç içerisindeki garip cross tutuşları nedeniyle bir dönem hile şakalarına da maruz kalan deneyimli oyuncu, şimdilerde eski performansından çok uzak kaldı. Son 2 yıldır takımdan takıma koşan oyuncu, gittiği takımlarda bir türlü eski performansına dönemedi ve beklenilenden çok uzak kaldı.

Birçok önemli takımda oynayan flusha, son olarak Kuzey Amerika temsilcisi Cloud9’a transfer olmuştu. Major şampiyonluğundan sonra bir türlü geri dönemeyen ve her geçen gün daha kötüye giden ekip, kadrosunda birçok kez değişikliğe gitti ve ciddi miktarlarda transferler yaptı. Ancak eski kadrosunun performansının yanına bile yaklaşamadı. Son dönemde de bu değişmeyince ekip tekrar transfer yapmaya karar verdi.

Bir dönem yine Cloud9 forması giyen ve oyun içi lider görevini üstlenen Golden, tekrar Amerika’ya geri döndü. Bu transferle beraber kadrosunu dört kişiye tamamlayan Cloud9, bir de deneme sürecinde olan Zellsis ile oynuyor.

Cloud9’ın güncel kadrosu

  •  Timothy “autimatic” Ta
  •  William “RUSH” Wierzba
  •  Fabien “kioShiMa” Fiey
  •  Maikil “Golden” Selim
  •  Jordan “Zellsis” Montemurro (deneme)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir