ex-Space Soldiers, ESL Pro Lig’de hangi kadroyla mücadele edecek?

ex-Space Soldiers’ın güncel kadrosu nasıl? ESL Pro Lig 9. Sezon’da hangi kadro oynayacak? İşte tüm detaylar:

ex-Space Soldiers XANTARES’in takımdan ayrılmasından bu yana sıkıntılı günler geçiriyor. Önce en önemli oyuncusunu kaybeden ekip, ngiN’i takımdan gönderdikten sonra kaptanı MAJ3R’i de LDLC ekibine kaptırdı. Peki ESL Pro Lig’de hangi oyuncularla mücadele edecekler?

ex-Space Soldiers sıkıntılı günler geçiriyor!

Taraftarlara göre takımın çöküşü Cloud9’ın şampiyon olduğu 2018’deki Major turnuvasından sonra başladı. Bu turnuvada bir Türk CS: GO takımı olarak en yüksek başarıyı elde eden temsilcimiz, bu andan itibaren katıldığı turnuvalarda istediğini bir türlü alamadı. Katıldıkları birçok turnuva elemesinden de eli boş dönen Space Soldiers için tüm bunların bir çöküşün habercisi olduğunu kimse tahmin etmiyordu.

İlk ayrılan XANTARES!

Takım için çöküş dönemi organizasyonlarından ayrılmalarından sonra başladı. Organizasyonu ile anlaşamayan ekip takım yönetimiyle yollarını ayırdı ve bu süreden sonra kendilerine yeni bir organizasyon aramaya başladı. Takımın ismi o dönem SK Gaming ve Beşiktaş Esports ile anılmıştı. Ancak tüm bu iddialar asılsız çıktı ve ekip şu an hala organizasyon bulamadı. Bu süreçte takımdan ilk ayrılan ise Can oldu.

ngin ve MAJ3R de ayrıldı!

Can’ın ayrılışından sonra takıma yam katılmıştı. Takım yam ile beraber katıldıkları ilk turnuvada tecrübeli oyuncunun iyi performansına rağmen iyi bir sonuç elde edemedi. Bu turnuvadan birkaç hafta sonra da ngiN sosyal medya hesabından takımdan ayrıldığını açıkladı. Performansıyla her zaman eleştirilerin odağında olan ismin ayrılışından sonra takıma parlayan yıldız imoRR katıldı. Ancak geçtiğimiz hafta MAJ3R takımdan ayrıldığını açıkladı ve takım bir anda yine dört kişi kaldı.

Bu andan itibaren 5. oyuncu olarak kimin geleceği bilinmezken, takımın katılacağı ESL Pro Lig 9. sezona da çok az kalmıştı. Ancak kimsenin beklemediği bir haber geldi.

ngiN, ESL Pro Lig 9. sezon için geri döndü!

ESL Pro Lig’e çok az bir zaman kala Engin Twitch’teki canlı yayın sırasında takımla beraber ESL’de oynayacağını açıkladı. Ancak bu açıklamadan sonra resmi bir duyuru hiç yapılmadı. Sonunda turnuvadaki takım kadroları belli olunca da bu haber netleşmiş oldu.

Takım arkadaşlarının turnuvada mücadele edebilmesi için takıma geri dönen Engin, şimdilik ESL Pro Lig 9. Sezon için eski takımında oynayacak. Ancak turnuvadan sonra oyuncu kalacak mı yoksa yeniden takımdan ayrılacak mı bilinmiyor.

İşte ex-Space Soldiers’ın güncel kadrosu

  • Ahmet “paz” Karahoca
  • Buğra “Calyx” Arkın
  • Yaman “yam” Ergenekon
  • Ömer “imoRR” Karataş
  • Engin “ngiN” Kor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir