Call of Duty Modern Warfare 3 çıkış tarihi belli oldu

Call of Duty Modern Warfare 3 çıkış tarihi belli oldu!

Geçtiğimiz günlerde Call of Duty serisi bir sızıntı ile gündeme gelmişti. Bir enerji içeceği markasının promosyon malzemeleri üzerinde Call of Duty Modern Warfare 3 logosu görünmüş ve sosyal medya üzerinde gündem olmuştu. Yaşanan o sızıntının ardından Call of Duty Modern Warfare 3 çıkış tarihi belli oldu.

Takvimler 7 Ağustos Pazartesi gününü işaret ettiğinde ise 20 yıllık oyun serisinin yeni oyunu COD Modern Warfare 3 için resmi duyuru geldi. Oyunun resmi Twitter hesabından 2023 yılında yayınlanacak olan oyuna dair bir fragman paylaşıldı.

İşte Call of Duty Modern Warfare 3 çıkış tarihi

Oyunun resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan 42 saniyelik videoda oyun içerisinden herhangi bir görüntü göremiyoruz. Kırmızı rengin hakim olduğu videoda çeşitli görüntülerin ardından yeni Call of Duty Modern Warfare oyununun logosu oyuncuları karşılıyor.

Videoda logonun görülmesinin ardından saniyeler sonra ise oyunun çıkış tarihi ortaya çıkıyor. Belirtilene göre Call of Duty Modern Warfare 3, 10 Kasım 2023 Cuma günü çıkış yapacak.

Oyun hakkında şu anlık daha fazla detay paylaşılmamış durumda. Sizler yeni Call of Duty oyunu için neler düşünüyorsunuz? Beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizler ve diğer okurlar ile paylaşmayı unutmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir