FUT Esports VALORANT Champions 2023 hikayesine galibiyet ile başladı!

FUT Esports VALORANT Champions 2023’e bomba gibi başladı!

Fotoğraf: twitter.com/FUTesportsgg

6 Ağustos Pazar günü start alan ve dünyanın dört bir yanından yılın en iyi VALORANT takımlarını bir araya getiren VALORANT Champions 2023 turnuvasında ülkemizi tek başına FUT Esports temsil ediyor.

VALORANT Champions 2023’de FUT Esports rüzgarı

16 takımın yer aldığı turnuvadaki B grubunun açılış karşılaşmasında temsilcimiz FUT Esports, Koreli rakibi T1 ile bugün yani 7 Ağustos Pazartesi günü saat 22.00’da başlayan maçta karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın ilk maçı Pearl haritasında oynandı. Temsilcimiz karşılaşmanın ilk yarısında rakibine sadece 3 Round kaybederek ilk yarıyı 9-3 önde bitirdi. İkinci yarıda rakibine nefes aldıramayan FUT, 13-4’lük bir skor ile üç maçlık seride öne geçen taraf oldu.

Serinin ikinci haritası temsilcimiz tarafından seçilen Haven’da oynandı. Karşılaşmaya ilk maçın motivasyonu ile başlayan FUT, ilk yarıyı 7-5’lik bir skor ile kafa kafaya bitirdi. Maçın ikinci yarısında ise bir atak yapan kırmızı siyahlı ekip 13-7’lik bir skora ulaşarak hem maçın hem de serinin kazananı oldu.

Temsilcimizin bir sonraki adımdaki rakibi, 8 Ağustos Salı günü 00:20’de başlayacak olan Evil Geniuses – FunPlus Phoenix karşılaşmasında galibiyete ulaşan taraf olacak.

FUT Esports VALORANT Champions 2023 hikayesine galibiyet ile başladı!

FUT – T1 maçında kalpler İstanbul’da attı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles şehrinde oynanan karşılaşmada oyuncular ve teknik ekip mücadele verirken, büyük bir taraftar topluluğunun kalbi İstanbul’da attı. FUT Esports tarafından geçtiğimiz dönem de sık sık düzenlenen Watchparty etkinliklerinden biri de turnuvadaki ilk karşılaşmaları için düzenlendi.

Maslak’taki ESA Esports Arena’da düzenlenen etkinliğe yüzlerce taraftar katıldı. Oldukça tutkulu bir şekilde karşılaşmayı takip eden taraftarlar ve etkinlik hakkında VALORANT Esports EMEA Başkanı Daniel Ringland, “Tebrikler FUT, Türkiye ve EMEA taraftarları! Not: Bu Watchparty ne kadar havalı?” dedi.

Sizler FUT Esports’un VALORANT Champions 2023’deki ilk performansı hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizler ve diğer okurlarımız ile paylaşmayı unutmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir