TOA’nın yeni PUBG ve CS: GO oyuncuları belli oldu

TOA kadrosuna 2 yeni isim eklendi.

Türkiye’nin gelişmekte olan espor ekiplerinden TOA‘nın yeni CS: GO ve PUBG oyuncusu belli oldu. PUBG kadrosu için Loggybuff ile anlaşan ekip, CS: GO kadrosuna da journey‘i ekledi. İkili artık TOA’nın başarısı için oynayacak.

Loggybuff’ın açıklamaları şöyle:

“Transfer süreci benim için de çok beklenmedik oldu. Direkt kulüp sahibi Ahmet Bey ile görüşme fırsatı buldum. Oyunuma ve oyun içinde sergilediğim tutumu birebir gözlemlemiş olup benimle çalışmak istediklerini söylediler. Takımın diğer oyuncuları Apocalyp, Lahza ve Mitraleius ile olan oyunumu düşününce teklif reddecemeyecğim bir halde geldi.”

Hedefleriniz neler?

Loggybuff: “Öncelikle olarak en yakın turnuva Starladder Contender elemeleri, elemelerin bizi çok zorlayacağını düşünmüyorum. Contender ligi ve sonrasında PEL’i hedefliyorum. Bunun haricinde global turnuvalarda oynamak ve bunlarda başarı göstermek PUBG konusundaki yegane hedefim.”

“Okey Loggybuff Okey cümlesini daha çok duyacaksınız.”

Loggybuff: “Bu transferden dolayı gerçekten mutluyum. Aradığım başarıyı elde edebileceğim bir takımda ve kulüpte oynadığımı ilk günden beri hissediyorum. Bilenler zaten konuya hakim, bilmeyenler içinse söylenebilecek tek bir cümle var. Okey Loggybuff Okey cümlesini daha çok duyacaksınız.”

journey anlatıyor: Transfer süreci nasıldı?

journey: “Transfer sürecinde Sezgin “Fabre” Kalaycı ve Berkan “ward3n” Tanrıverdi benimle iletişime geçti, Yeni bir takım projesine girmek istediklerini, 5. oyuncu olarak beni istediklerini, takıma uyum sağlayabilecek en uygun oyuncu ve kişilik benim olduğumu belirttiler; ben de olumlu karşılayıp kabul ettim.”

journey: “Gelecek sezondaki ESL turnuvasını kazanmak, HLTV.org üzerindeki turnuvalarda boy göstermek. Takım sahibi Ahmet Bozyel ile tanıştıktan sonra kendisinin çok eğlenceli ve insanlara pozitif bir şekilde yaklaşan bir insan olduğunu gördüm. Buradan kendisine bize imkan sunduğu için teşekkürlerimi iletiyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir